Saskia Schaft en Jan Reinders winnen Woods Pairstoernooi

Zaterdag 19 mei om 18:41 uur

Jan Reinders

verslag

Op zaterdag 20 mei werd door Woods in Apeldoorn het jaarlijkse Woods Pairstoernooi georganiseerd. Zesendertig teams streden om de eerste vijf plaatsen.
Twee teams van ABC waren vertregenwoordigd. Kees en Lenneke en Saskia en Jan. Na de tweede ronde stonden Saskia en Jan op de vijfde plaats met 4 punten en 15 shots. Daarboven stonden teams met veel shots in de plus.
In de laatste wedstrijd moesten Jan en Saskia tegen een team van Quick, die sterk speelde in de 2e wedstrijd tegen Jan en Elly Dolieslager. Er moesten dus bij een overwinning veel shots gemaakt worden en dat tegen dit team. Na een aanvankelijk stroef begin ging het steeds beter. Met een end van acht shots kwamen Saskia en Jan op een eindstand van 19-2. Dat betekende een totaal aantal shots van 32. Het was erg spannend wat de andere teams hadden gedaan. Uiteindelijk bleek dat er drie shots mťťr waren gescoord dan de nummer twee. Een mooie overwinning van een leuk en gezellig toernooi bij Woods. Er is geen totaalstand bekend gemaakt, het is dus niet bekend op welke plaats Kees en Lenneke zijn geŽindigd.

foto's

Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia Schaft en Jan Reinders winnen Woods Pairstoernooi

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.