Saskia Schaft en Jan Reinders Ned kampioenen mixpairs outdoor

Zaterdag 17 juni om 21:17 uur

Webmaster

verslag

Op 17 juni 2006 was de finaledag van het NK mixpairs outdoor. Namens ABC was het team Jan Reinders/Saskia Schaft en speler Joop Wijhenke, die samen met Wil van Beijeren speelde van Haarlem Bowls, nog in de race voor de landstitel.
Saskia en Jan hoefden niet de afvalronde te spelen omdat Hans en Cisca Schroevers niet aanwezig waren vanwege een spoedopname in het ziekenhuis van Hans, de dag ervoor.
Gelukkig is de situatie van Hans inmiddels weer goed. Daar zijn we erg blij om.
Jan en Saksia moesten het in de eerste finaleronde opnemen tegen ??n van de drie gedoodverfde winnaars: Margreet Adrichem en Andy Docter. In een spannende finale klopten Saskia en Jan Margreet en Andy. De volgende ronde was tegen Ingrid van Schijndel en Gerard Bielfeldt. Ondanks het sterk spel van dit team op deze dag wonnen Saskia en Jan met groot verschil. Het sterke spel dat Saskia en Jan lieten zien gaf hoop voor de finalewedstrijd, dat tegen de zeer sterk spelende Betty Schiltman en Wouter Meyboom gespeeld moest worden. Betty en Wouter hadde in de tweede ronde Guurtje Ros en Michel Weerdenburg uitgeschakeld voor de finale. De finalewedstrijd werd een zeer spannende finale die uiteindelijk door Saskia en Jan werd gewonnen. Joop WIjhenke behaalde namens ABC de achtste plaats.

Voor de totaal Ranking klik hier

Voor de foto's klik hier

Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia Schaft en Jan Reinders Ned kampioenen mixpairs outdoor

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.