Maus van Tol ned.kampioen mixed-singles indoor

Zaterdag 11 november om 07:21 uur

Redactie

NK indoor, singles, schema

Vandaag waren de finales van de mixed-singles indoor. Ook nu weer veel spannende wedstrijden. Tiebreaks in de halve en de finalewedstrijd. De finale ging tussen Maus van Tol en Saskia Schaft.
Na ieder een set te hebben gewonnen werd de tiebreak gespeeld. In het eerste end wasarin Saskia met twee goed shot lag, wist Maus toch het end te winnen met drie shots. In het tweede end scoorde Saskia 'één shot en had in het derde end twee shots nodig voor een vierde end. Ook toen lag Saskia shot, maar door heel goed spel van Maus van Tol wist hij de tiebreak te winnen. ABC-er Saskia SChaft veroverde de tweede plaats, maar ontving wel de damestrofee als beste dame van het NK singles. Frans Robverts van Eindhoven pakte de derde plaats door winst op Wil van der Laken van Bowls Oss.

Eindstand en uitslagen

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2023/indoor/mixed-singles/prijswinnaars
1. Maus van Tol, 2. Saskia Schaft, 3. Frans Roberts

Zaterdag 11 november startte het NK mixed-singles indoor in Breda Vierentwintig spelers, waaronder 6 dames en 18 heren hebben zich hiervoor aangemeld. de zes poulewinnaars en de beste twee gaan door naar de finale op zondag 12 november.
We wensen alle spelers een prettig en succesvol toernooi.

Eindstand voorrondes

Schema en indeling

Almere Bowls Club > Nieuws > Maus van Tol ned.kampioen mixed-singles indoor

v.2.110701 © 2004 - 2023 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.