Jan Reinders en Saskia Schaft Ned. kamp Australian Pairs indoor

Zaterdag 7 oktober om 21:05 uur

Redactie

nieuws

Vandaag waren de finalewedstrijden. Onderstaande teams van plaats 1 t/m 8 in de voorronden speelden de finalewedstrijden.Het ABC-team Jan Reinders en Saskia Schaft begonnen hun eerste wedstrijd tegen de nummer 5 uit de voorronde Wim Stelling en Gerrit Wichers Het begin was even weer zoeken, maar daarna bouwden Jan en Saskia hun voorsprong steeds verder uit en wonnen hun wedstrijd met 15-5.
In de tweede wedstrijd werd het tegen Henk Veenstra en WIm van Es een zeer spannende wedstrijd. Ze gingen steeds gelijk op en de teams wisselden steeds van voorsprong. In het negende end scoorde Jan en Saskia vier shots en in het laatste end was de stand 10-8 voor de ABC-ers. Henk en Wim, die de hele wedstrijd ook heel sterk speelden konden toen de overwinning van Jan en Saskia niet meer voorkomen.
Dat betekende de finalewedstrijd tegen Caroline de Graaff en Wil v.d. Laken.

De strijd om de eerste en tweede plek werd al net zo spannend als in de halve finale. Ook nu ging het in het begin gelijk op. De ABC-ers stonden wederom sterk te spelen en konden in de laatste ends de overwnning naar zich toe trekken.
Een sterk NK van Jan en Saskia en zoals de aanwezigen zeiden: Ze moesten er heel erg hard voor strijden, maar verdiend gewonnen.
Eindstand

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2023/indoor/Australian-pairs/1eplaatsplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2023/indoor/Australian-pairs/2eplaatsplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2023/indoor/Australian-pairs/3eplaats
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2023/indoor/Australian-pairs/winnaars-2


Zaterdag werden de voorrondes gespeeld van het NK Australian Pairs indoor georganiseerd in Renkum.
Namens ABC waren er twee teams van ABC van de partij. Jan Reinders/Saskia Schaft.zijn door naar de finale op zondag. Helaas is het Cor Scheick en Michel Perret niet gelukt.

De eindstand van de voorronde:
1. Henk Veenstra/Wim van Es
2. Caroline vd Graaff/Wil vd Laken
3. Hetty Witmans/Leo Brama
4. Jan Reinders/Saskia Schaft
5. Wim Stelling/Gerrit Wichers
6. Marijke Kas/Harry Hulzebosch
7. Cor Wittenburgh/Jaap wernand
8. Corry van Ginkel/Piet Mantel


Klik HIER voor de deelnemende teams en het wedstrijdschema.

Almere Bowls Club > Nieuws > Jan Reinders en Saskia Schaft Ned. kamp Australian Pairs indoor

v.2.110701 © 2004 - 2023 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.