Champion of Champions: Zware vijfde speeldag voor Elly

Zaterdag 19 november om 12:05 uur

Redactie

nieuws

Uitslagen Elly -
Stand dames
Foto's Elly en Jan in Nieuw-Zeeland.

Op de vijfde speeldag had Elly het erg zwaar. Eerst tegen de sterke Engels Brandford, die ze verloor in twee sets, daarna verloor ze tegen Cook Island in twee sets. Ze is hierdoor gezakt naar de 14e plaats.

Alweer de vierde dag van het toernooi. De eerste wedstrijd was tegen Zuid-Afrika en ging verloren in twee sets. De tweede wedstrijd van Elly speelde ze tegen Ierland en won de tweede set. Helaas is het in de tiebreak niet gelukt om de wedstrijd te winnen. Toch een knappe prestatie van Elly.
Ze staat nu op de 12e plaats.
Op de derde dag heeft Elly ťťn wedstrijd door een Bye. Ze won de eerste set tegen NamibiŽ maar verloor de tweede. In de tiebreak redde ze het niet en verloor haar partij. De derde 'ronde van vandaag was een bye. Ze staat na drie wedstrijddagen op een mooie achtste plaats.
Op de tweede dag heeft Elly heel sterk gespeeld. In de eerste wedstrijd won ze een set van topland AustraliŽ. De tiebreak werd verloren. Een topprestatie tegen de favoriete winnaar van het toernooi. In haar tweede wedstrijd van de dag moest ze tegen Botswana. Na verlies van de eerste set kwam ze sterk terug en won de tweede set. In de tiebreak brak ze de dame uit Botswana en won de wedstrijd. Een sterke dag van Elly.

De eerste wedstrijd van Elly was tegen ťťn van de favorieten, Nieuw-Zeeland. Ze verloor haar wedstrijd met 13-3 en 16-1. Haar 2e wedstrijd werd een knappe overwinning tegen Falkland Eilanden. Na verlies van de eerste set met 13-4 wist ze de 2e set te winnen met 12-7. Daarna pakte ze de winst door de tiebreak met 4-0 te winnen.

Vanaf 19 november wordt de Champion of Champions gespeeld in Wellington Nieuw-Zeeland. Elly Dolieslager vertegenwoordigd Nederland. Het wordt een erg zwaar toernooi voor Elly. Zoals je in het schema kunt zien heeft ze vele toplanden als tegenstander.
Haar tegenstanders zijn:

Engeland, Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland, AustraliŽ, Ierland, Cook Islands, NamibiŽ, Botswana, Falkland Eilanden en Kenia.

Vijf tegenstanders die in de top van de wereld staan. Een flinke uitdaging dus. Op drie dagen speelt ze twee wedstrijden achter elkaar volgens het setsysteem.

De Almere Bowls club wenst Elly heel veel succes, maar vooral heel veel plezier met haar wedstrijden in in Nieuw-Zeeland.

Speelschema Elly

Almere Bowls Club > Nieuws > Champion of Champions: Zware vijfde speeldag voor Elly

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.