Twee teams Almere Bowls Club in de prijzen bij OBO toernooi BCO

Donderdag 25 augustus om 22:08 uur

Redactie

toernooi, schema

Zaterdag werd in Vleuten de Meern het OBO toernooi georganiseerd door Bowls Club Oudenrijn (BCO) Altijd een leuk toernooi waarbij alle disciplines worden gespeeld.
Van ABC waren twee teams van de Partij. Het team van Dave Ottenhof, Esther de Groot, Jan Reinders en Saskia Schaft en het team van Cor Scheick, Paul v.d. Vliet, Kees van Beusekom en John Ros.
Na de eerste twee rondes stond het team van BCO op de eerste plaats en de twee teams van ABC op de 2e en derde plaats. De eindstand van de eerste twee rondes bepaalde de indeling van de derde ronde. Door winst van de ABCérs Dave Ottenhof, Esther de Groot, Jan Reinders en Saskia Schaft (team Almere-1) op het team van Charlois, eindigde ze op de 2e plaats. Het verlies in de derde ronde van het team Kees van Beusekom, John Ros, Cor Scheick en Paul vd Vliet (team Almere-2) tegen het team van BCO, pakte Almere- 2 de 3e plaats en werd hetb team van BCO winnaar van het toernooi.

Zodra de totale eindstand binnen is wordt deze hier geplaatst.

Programmaboekje OBO
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2022/OBO/1e-plaats - plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2022/OBO/2e-plaats - plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2022/OBO/3e-plaats
1e plaats……………………………………..2e plaats……………………………………3e plaats

Almere Bowls Club > Nieuws > Twee teams Almere Bowls Club in de prijzen bij OBO toernooi BCO

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.