succes ABC bij het NK triples outdoor

Dinsdag 3 mei om 16:25 uur

Redactie

NK outdoor, triples, schema

Zaterdag 7 mei werd het NK triples outdoor gespeeld op de Zomervaart in Haarlem. Er hadden zich 10 teams aangemeld.Van ABC zijn er twee teams van de partij. Cor Scheick/Annie van Belzen/Wim van Belzen en het team van Jan Reinders/Esther de Groot/Saskia Schaft.
Vrijdagavond werd er een uitvaller gemeld van een team. Er is nog veel gezocht naar een invaller maar helaas was dat niet gelukt.Daardoor had het team Jan Reinders, Esther de Groot en Saskia Schaft van ABC een bye. Het team had toestemming om later te komen omdat ze een bye hadden. Hier was commentaar op, maar dit is geheel volgens artikel 23.A.a van het organisatie- en wedstrijdreglement.

In de laatste wedstrijd speelde het team van Jan, Esther en Saskia om de landstitel. Ze wonnen hun wedstrijd en dus de landstitel door een perfecte laatste bowl van saskia. Wel had het team het geluk mee omdat de tegenstander een bowl van ABC raakte waardoor deze als tweede shot kwam te liggen. Met de laatste perfecte bowl van Saskia scoorden ze drie shots en wonnen daarmee de titel. Het team Sjaak Snel, Thea Snel en Marijke Kas pakten de tweede plek.

Het andere ABC team, Annie van Belzen, Wim van Belzen en Cor Scheick speelden om plaats drie en vier. Ook hier een spannende wedstrijd en de ABC-ers wisten de derde plaats te veroveren.

Eindstand


plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2022/outdoor/triples/1e plaats -plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2022/outdoor/triples/2e plaats
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2022/outdoor/triples/3e plaats - plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2022/outdoor/triples/prijswinnaars

Almere Bowls Club > Nieuws > succes ABC bij het NK triples outdoor

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.