8e titel singles indoor Saskia - titel heren naar Henk Veenstra

Dinsdag 9 november om 11:58 uur

Redactie

nieuws, NK indoor, uitslag, schema

In Breda werden zondag 14 november de Nederlandse kampioenschappen singles indoor gespeeld. De ABC-ers Esther de Groot, Saskia Schaft en Jan Reinders wisten zich in de voorrondes te kwaliciceren voor de finales. In opvallend straight sets, dus zonder veel tie-breaks zagen we weer bijzonder mooie wedstrijden. Zeer goede prestaties werden geleverd door Hetty Witmans uit Almelo, die nog vrij kort met bowls bezig is. Met wat meer ervaring wellicht een toekomstige topper. De finale van de dames was in competitie vorm waarbij iedereen het tegen elkaar op moest nemen. De sterkste werd bekroond met de landstitel bij de dames. Voor de achtste keer werd Saskia Schaft Nederlands kampioen singles indoor. ABC-er Esther de Groot eindigde op de vierde plaats. [voor de fotos klik op leesverder…]

Bij de heren was ABC-er Jan Reinders door naar de finales. Helaas moest hij zeer teleurgesteld voor aanvang van de eerste finalewedstrijd zich terugtrekken wegens gezondheidproblemen.

Een zeer spannende finale bij de heren tussen Sjaak Snel van Oud-Beijerland en Henk Veenstra van Woods. Er moest een tie-break aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen. Om nog met de laatste bowl de titel naar zich toe te trekken nam Sjaak Snel de jack mee naar achteren waar hij met drie bowls lag. Echter raakte de jack van de mat waardoor de jack op de respot werd gelaatst waar Henk Veenstra met één bowl lag en daarmee de titel veroverde.
Een geweldig en bijzonder jaar voor Henk Veenstra Hij won eerder het NK singles outdoor en werd ook kampioen van Regio Zuid.

Eindstanden

meer foto's
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/fotos/2021/nksinglesindoor21/kampioenenplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/fotos/2021/nksinglesindoor21/damesplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/fotos/2021/nksinglesindoor21/herenplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/fotos/2021/nksinglesindoor21/alle-winnaars

Almere Bowls Club > Nieuws > 8e titel singles indoor Saskia - titel heren naar Henk Veenstra

v.2.110701 © 2004 - 2023 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.