Jan Reinders en Saskia Schaft Ned kampioen australian pairs

Zondag 25 juli om 12:13 uur

Redactie

nieuws, NK outdoor

Dit weekend werd het NK australian pairs outdoor gespeeld in Haarlem. Twintig teams streden voor de titerl. Acht teams gingen na de voorrondes naar de finaledag op zondag. AN=BC was vertegenwoordigd met vier teams, waarvan er twee naar de finales gingen.
Helaas halden de teams Annie/Wim van Belzen en Kees van Beusekom/Cor SCheick de finaledag niet. De ABC teams Esther de groot/Pail van Vliet en Saskia Schaft/Jan Reinders streden opzondag voor de landstitel.
Om nog verder te kunnen voor de titel moest allereerst de eerste wedstrijd worden gewonnen.Helaas verloren Esther en Paul in een spannende wedstrijd waarbij een extra end nodig was, de wedstrijd. Ze eindigden uiteindelijk op de 7e plaats door de derde wedstrijd nog te winnen.

Jan Reinders en Saskia Schaft wonnen in eveneens spannende, en sterke wedstrijden hun eerste twee wedstrijden en speelden in de derde wedstrijd om de titel tegen het team Ineke Nagtegaal/Frans Poeltuyn van Ons Kinnehim. Na een voorsprong van 6-0 voor de ABC-ers kwamen Ineke en Frans heel sterk terug tot 8-8. In de elfde end werd het bijzonder spannend. Ineke en Frans lagen shot en met een geweldige bowl van Saskia wist ze de shotbowl nipt te ontwijken en kwam shot te liggen. De tegenstander kon daarna niet meer scoren en de titel voor de ABC-ers was binnen.
Mooi detail is dat een geweldige laatste bowl van Jan in de halve finale de beslissende bowl was naar de finale en de bowl van Saskia de beslissende bowl voor de landstitel.
Stukje Almeredezeweek.nl Almeredezeweek

Voor de eindstand klik HIER

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2021/outdoor/auspairs/1e plaatsplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2021/outdoor/auspairs/2e plaats
e plaats…………………………………………………2e plaats
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2021/outdoor/auspairs/3e plaatsplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2021/outdoor/auspairs/winnaars
3e plaats………………………………………………….winnaars

Almere Bowls Club > Nieuws > Jan Reinders en Saskia Schaft Ned kampioen australian pairs

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.