Inrichten en eerste keer spelen in haven

Donderdag 13 december om 17:31 uur

Redactie

nieuws

Dinsdagavond om 19.00 uur gingen de leden van de club aan de slag om alles te testen, opslag in te richten etc. De matten nemen natuurlijk veel ruimte in beslag en met de beheerder moesten we eerst alles even goed inrichten om niet teveel opslagruimte verloren te laten gaan.
Daarna de matten uitgerold om te checken voor het toernooi voor aanstaande zaterdag. Ook kijken hoe we de matten gaan neerleggen.
Foto's eerste speelavond
De hal is ideaal geworden voor ons. De hal is breder waardoor we ook nu weer de matten in de breedte kunnen leggen en daardoor maar één haldeel hoeven te huren tijdens de speelsessie.
Ook de opslagruimte is nu ruim voldoende om de matten op te slaan. Tijdens het toernooi hebben we voldoende aan twee haldelen en dat scheelt uiteraard ook kosten. Er is nog voldoende ruimte om tijdens het spel voor en achter de matten te staan of te zitten. Aan de voorkant van de hal is er een open corridor waardoor ook veel extra ruimte is .Alle leden zijn erg blij met deze nieuwe schitterende hal die geheel energie neutraal is gebouwd. [dus wel hopen op zon aanstaande zaterdag :-)].
Na alle rompslomp ook nog een sessie gespeeld. Aanstaande vrijdagavond gaan we de zaal inrichten voor zaterdag. We voelden ons weer meteen thuis in Almere-haven

We verwelkomen alle spelers aanstaande zaterdag van harte!

Almere Bowls Club > Nieuws > Inrichten en eerste keer spelen in haven

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.