Schaft/de Groot en Ouwerkerk/Poeltuyn pakken landstitel pairs out

Zondag 5 augustus om 16:52 uur

Redactie

NK outdoor, pairs

Vandaag werden de finales gespeeld van het NK pairs outdoor in Haarlem. Onder een blauwe hemel en een warme zon waren er spanende partijen te zien.

De finale bij de dames ging tussen een team van ABC en Ons Kinnehim. Saskia Schaft en Esther de Groot moesten het opnemen tegen Corrie Windle en Rita Schrijber. De ABC-ers konden hun voorsprong uitbouwen en hadden bij het begin van het laatste end 7 shots voorsprong. Dat werd een moeilijke opgave voor de dames van Ons Kinnehim, die derhalve de tweede plaats behaalden. Saskia Schaft prolongeerde hiermee haar titel van vorig jaar.

Bij de heren was er een verrassende finale tussen twee teams van Ons Kinnehim. De favorieten Jan Dolieslager en Maus van Tol moesten het opnemen tegen de underdog Frans Poeltuin en Simon Ouwerkerk.
Verwacht werd dat Dolieslager/van Tol het kampioenschap binnen zouden halen, maar Ouwerkerk en Poeltuyn speelden een erg sterke wedstrijd zoals de hele dag al het geval was.
Ze pakten de winst met een fraaie overwinning.
ABC-ers, Paul v.d. Vliet en Wim van Belzen vielen ook in de prijzen met een fraaie 3e plaats.

Voor de totale eindstanden klik op onderstaande link.

KLIK HIER voor de eindstand.
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/pairs/plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/pairs/plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/pairs/
1e prijs Schaft/de Groot………2e prijs QWindle/Schrijber…… 3e prijs Copier/Snel
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/pairs/plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/pairs/plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2018/outdoor/pairs/
1e prijs Ouwerkerk/Poeltuyn………2e prijs Dolieslager/van Tol…… 3e prijs Belzen/vd Vliet


Almere Bowls Club > Nieuws > Schaft/de Groot en Ouwerkerk/Poeltuyn pakken landstitel pairs out

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.