Saskia Schaft en Jan Reinders winnen superpairs[update eindstand]

Zaterdag 15 juli om 18:31 uur

Redactie

toernooi, pairs, schema

afgelopen weekend werd in Haarlem Noord het Haarlem superpairs toernooi gespeeld. In dit toernooi wordt er zowel indoor als outdoor gespeeld. Een uniek toernooi dus. Er waren 26 teams ingeschreven. Van ABC zijn er vier teams van de partij.
Paul v.d./ Vliet/Wim van Belzen, Annie van Belzen/Ineke Nagtegaal, Kees van Beusekom/Marijke Kas en Saskia Schaft/Jan Reinders.

Na de eerste dag stonden twee teams met drie gewonnen wedstrijden bovenaan. Een team van Ons Kinnehim en Jan Reinders/Saskia Schaft van ABC. Op de tweede dag moesten er weer drie wedstrijden gespeeld worden.
Ook op de tweede dag wonnen Jan en Saskia alle drie wedstrijden. Omdat Ons Kinnehim de eerste wedstrijd van vandaag al had verloren was de titel van het toernooi binnen. Het enige team met zes gewonnen wedstrijden. Op de tweede plaats Jan en Elly Dolieslager van Ons KInnehim met vijf gewonnen wedstrijden en op de derde plaats eindigden Dorry Houwen en Mary Scheenaard van de organiserende vereniging Haarlem Bowls.

Eindstand Superpairs

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/haarlem bowls/DSC01733-plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/haarlem bowls/DSC01734-plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/haarlem bowls/DSC01737
3e plaats……………………………………2e plaats…………………………………..1e plaats

Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia Schaft en Jan Reinders winnen superpairs[update eindstand]

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.