Caroline de Graaf/Michel Weerdenburg pakken landstitel mixpairs

Woensdag 5 juli om 17:33 uur

Redactie

nieuws, NK outdoor, mixpairs

Vandaag werden de finales gespeeld van het NK mixpairs outdoor op de Zomervaart in Haarlem. Van ABC waren er twee teams door naar de finaledag. Annie/Wim van Belzen en Kees van Beusekom, die samen met Marijke Kas speelde..

Het was erg warm weer in Haarlem en het was zweten op de baan. Maar ondanks dat hebben we kunnen genieten van goed en mooi bowls.Vooral de wedstrijden op de 1e en 2e en om de 3e en 4e plaats verliepen erg spannend. Het ABC team Annie en Wim van Belzen speelden de finalewedstrijd tegen Caroline de Graaff en Michel Weerdenburg. Het team van BCO stond in het begin heel sterk te spelen, vooral lead Caroline had haar dag. Ze bouwden een flinke voorsprong op van 10-1 in het achtste end. Met vijf shots in het negende end werd het 6-10.Daarna scoorden de ABC-ers en kwamen terug tot 10-10 in het laatste end. Dat betekende een extra end dat met de laatste bowl werd beslist in het voordeel van de spelers van BCO.

Ook de wedstrijd voor de plaatsten 3 en 4, tussen twee teams van Ons Kinnehim, werd in een extra end beslist . Het team Corrie Windle/Alex Goodwin pakte de derde plaats. Frans Poeltuyn/An Meijboom werden 4e.

Al met a een spannende bowls finale.
Via onderstaande link kun je de eindstand van de voorrondes bekijken.

Bekijk HIER Totale eindstand..
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2017/outdoor/mix-pairs/DSC01730plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2017/outdoor/mix-pairs/DSC01731plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2017/outdoor/mix-pairs/DSC01732
3e plaats………………………………….. 2e plaats…………………………………1e paats

Almere Bowls Club > Nieuws > Caroline de Graaf/Michel Weerdenburg pakken landstitel mixpairs

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.