ABC wint Kinnehim pairs toernooi in Haarlem

Vrijdag 26 mei om 08:31 uur

Redactie

nieuws, toernooi

Afgelopen weekend werd het Kinnehim pairs toernooi georganiseerd. Het eerste toernooi van dit jaar op de Zomervaart. Zestien teams hadden zich aangemeld. Elk team speelde zes wedstrijden. Drie op zaterdag en drie op zondag.
Het werd een schitterend weekend op de Zomervaart, mede door het mooie weer. Het eerste toernooi van Kinnehim was dan ook een succes.
Twee teams speelden namens ABC mee. Annie en Wim van Belzen en Jan Reinders/Saskia Schaft. Ook Maus van Tol was van de partij, hij peelde samen met Ineke Nagtegaal.Na elke wedstrijd bleef het zeer spannend aan de top. Beide ABC teams als ook Maus van Tol zaten bij de eerste vier na de eerste dag. Ook op de tweede dag bleef het na elke speelronde heel spannend. Vůůr het begin van de laatste speelronde stonden beide ABC teams op de eerste en tweede plaats. De laatste wedstrijden waren doorslaggevend voor de eindstand. Annie en Wim van Belzen verloren helaas hun laatste wedstrijd en eindigden op de vijfde plaats. Maus van Tol en Ineke Nagtegaal wonnen hun laatste wedstrijd en veroverden de derde plaats. Doordat ook het team van BCO, Theo Bellaart en Guurtje Copier hun laatste wedstrijd wonnen pakten zij de tweede plaats.
De laatste wedstrijd van Jan Reinders en Saskia Schaft werd gewonnen en daarmee v eroverden ze de titel van het Kinnehim pairstoernooi.

Eindstand kinnehim pairs 201

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/O-K/pairs/DSC01651plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/O-K/pairs/DSC01652plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/O-K/pairs/DSC01653
3e plaats……………………………………..2e plaats………………………………..1e plaats
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/externtoernooi/2017/O-K/pairs/DSC01655
Prijswinnaars

Almere Bowls Club > Nieuws > ABC wint Kinnehim pairs toernooi in Haarlem

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.