ABC team wint NK triples indoor in eigen huis

Zaterdag 29 april om 20:37 uur

Redactie

nieuws, NK indoor, uitslag

Vandaag werden de finales gespeeld van het NK triples. Door de afgelasting van de voorrondes West en de verplaatsing van de finales werden deze dit weekend gespeeld. Kennelijk rustte er een vloek op deze NK. Na de afgelasting wegens de weersituatie waren er nu problemen met de verkeershinder A1/A6. Ondanks dat de organisatie alle verenigingen en teams hadden geïnformeerd zodat ze ruim van te voren maatregelen konden nemen, hadden sommige teams toch problemen om tijdig het Topsportcentrum te bereiken. Het dreigde uit te lopen op drie Bye's en dat wilde de organisatie voorkomen. Uiteindelijk bleek later dat een aantal spelers van twee verschillende teams niet meer zouden komen.

De wedstrijdleiding heeft samen met de voorzitter van de umpire commissie, de scheidsrechter in functie en een scheidsrechter niet in functie overleg gevoerd over de ontstane situatie. En die was erg bijzonder zodat er oplossingsgericht beslissingen zijn genomen. Uiteraard zal dit door de Technische Commissie en de Umpire Commissie geëvalueerd worden.

En nu dan de wedstrijden:
Namens ABC was het team Paul v.d.Vliet/Annie van Belzen/Wim van Belzen van de partij. Daarnaast Saskia Schaft/Jan Reinders die samen met Norma Duin van Slick speelde. En ook ABC-er Maus van Tol, die samen met TheoBellaart en Guurtje Copier speelde.
Allen wonnen de eerste wedstrijd en gingen door voor de titel. In de tweede ronde moesten de twee ABC-teams tegen elkaar. De wesdtrijd werd beslist in een extra end en Annie, Wim en Paul gingen door voor de titel, als ook Maus van Tol met zijn team.
Alle ABCérs wonnen vervolgens hun derde wedstrijd en dat betekende dat Jan, Norma en Saskia gingen voor plaats vijf. Annie/Wim/Paul en Maus van Tol met zijn team speelden de finale voor de landstitel. Het werd een zeer spannende finale waarbij uiteindelijk het complete ABC team aan het langste eind trok. Maus van Tol werd met zijn team tweede en het team van Oud-Beijerland werd derde. Jan/Saskia en Norma pakten de vijfde plaats.
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2017/indoor/triples/fotos/prijswinnaars
De prijswinnaars

Eindstand - bericht website NIOBB

Almere Bowls Club > Nieuws > ABC team wint NK triples indoor in eigen huis

v.2.110701 © 2004 - 2023 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.