WIBC - finalewedstrijden

Donderdag 13 april om 18:16 uur

Redactie

nieuws, toernooi

Gisteravond een ontspannend avondje in de foyer van het hotel. Uiteraard napratend over de twee dagen van de voorrondes. Waar ook op de club werd gesproken was het systeem dat gehanteerd wordt met betrekking tot de eindranking. De tiebreak in de voorrondes met maar 1 end , maar vooral Van het WIBC begreep ik dat dit al langer een onderwerp van gesprek is.
Waar wereldwijd en dus ook bij World Bowls, het setsysteem wordt gehanteerd, dan zijn er geen tiebreak in de voorrondes en dan tellen na de punten ook de sets mee en daarna de shot differents.
Maar het is zoals het is en belangrijk is dat we hier goed bowls hebben laten zien en de sfeer binnen het Nederlands team uitstekend was. Ook het samenspel en samenwerking liep gesmeerd, met respect voor iedereen onder elkaar.

De vrijwilligers van de gastclub zijn bijzonder aardig en vriendelijk en het eten is goed.

Vandaag kijken we naar de kwart- en de halve finales. Erg spannende wedstrijden met ongelofelijke close heads, schitterend om te zien. En uiteraard doen we ook nu weer ervaring op. We genieten nog van elk moment dat we hier zijn.
Voor vanavond zijn we uitgenodigd voor een diner bij de burgemeester en zijn vrouw van Swansea. Morgen de finale en de eindpresentatie. Daarna vertrekken Michel en Ria naar Cardiff voor nog een weekje vakantie in Wales, en Caroline en Maus vertrekken naar een hotel vlakbij de luchthaven van Cardiff.
Jan en Saskia vertrekken zaterdagochtend en reizen met de auto via deboot weer naar Almere.

Vanuit Wales de groeten van Michel, Ria Caroline, Maus, Saskia en Jan.

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/fotos/wibc-2017/nederlands-team


Almere Bowls Club > Nieuws > WIBC - finalewedstrijden

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.