Finale wedstrjden en bezoek hostclub

Zondag 4 december om 03:34 uur

Redactie

nieuws

Vandaag hadden we een rustige dag met de finales van de pairs heren en singles dames. Helaas waren het geen spannende finales. Bij de pairs versloeg AustraliŽ met ruime cijfers Ierland. Karin Murphy, waarvan Saskia de laatste wedstrijd verloor, won met 21-13 van Schotland met een schitterende laatste bowl waarbij ze de jack meenam en vier scoorde.

Tijdens de opnames van de pairs hebben we onze oranje trots volop kunnen laten zien aan de kijkers in Nieuw-Zeeland en AustraliŽ. De opvallende oranje jacks viel kennelijk op bij de regie en waren volop in beeld..

Na de finales een bezoek gebracht aan onze hostclub in Kaiapoi. Er was een Kerstfeest voor de kinderen en daarna voor de ouderen. we werden warm onthaald en na een drankje was er heerlijk eten.
Naast de vele verdrietige verhalen van de aardbeving was er vandaag een positief geluid te horen. De bowlingclub werd volledig weggevaagd door de aardbeving. Ze hadden een artificial green met een oud verenigingsgebouw erbij. Ze hadden hun verzekering heel goed geregeld, waardoor ze nu een spiksplinternieuwe stenen clubgebouw hebben. Niet de dagwaarde van het gebouw en de green werd door de verzekering uitbetaald, maar er werd een volledige nieuwe green met daarbij een nieuwe stenen clubgebouw neergezet met alles er p en eraan. Ze hebben dus heel veel geluk gehad door de aardbeving..

Na een woord van dank aan de leden van de vereniging zijn we weer teruggekeerd naar ons hotel.


Almere Bowls Club > Nieuws > Finale wedstrjden en bezoek hostclub

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.