Ervaring van een Aardbeving

Dinsdag 22 november om 05:51 uur

Redactie

nieuws

Tijdens het schrijven van onderstaand stukje(18.15 uur) voelden we een aardbeving. Wat een bijzonder vreemd gevoel is dat. We zaten op een stoel en de hele grond voel je onder je zweven. Dat is toch wel erg eng omdat je niet weet wat er gaat gebeuren Het duurde ongeveer 10 tellen.
Volgens de receptie zijn dat nawerkingen van de laatste aardbeving. Het blijkt dat er duizenden naschokken zijn geweest na de aardbeving.We maken het overigens goed hoor.

Vanochtend een bezoek gebracht aan Brighton, een plaatsje waar ook bij de eerste aardbeving veel schade was aangericht. Een leuke plaats met oldfashion winkels, meestal van hout gebouwd. Ziet er erg leuk uit. En wandeling over de New Brighton Pier gemaakt.
Op de terugweg hebben we de bowlingclub Burnside bezocht. Er waren al enkele internationale spelers aan het trainen. MaleisiŽ is al binnen, als ook USA en Spanje.

Ze zijn net klaar met de grote tribune en de stellages voor de televisie opnames. Het wordt niet alleen in Nieuw-Zeeland uitgezonden, maar de club heeft ook met de Australische televisie afspraken gemaakt. Tevens worden de finales ook gestreamd via internet..

Vandaag bleek ons dat er een vierde bowlsgreen is waar gespeeld wordt. Dat is Bowls Canterbury Centre.

Morgen dus het triple toernooi en daarna een picnic, waarvoor we zijn uitgenodigd.
plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/internationaal/2016/Ch-of-Ch/fotos/DSC01146-plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/internationaal/2016/Ch-of-Ch/fotos/DSC01147
Opbuw tribune en tv-stelling………………………………………opbouw grote tent

.

Almere Bowls Club > Nieuws > Ervaring van een Aardbeving

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.