Aankomst in Nieuw-Zeeland

Maandag 21 november om 08:55 uur

Redactie

nieuws

Vanochtend om 2.30 opgestaan om naar het vliegveld te vertrekken. Om half negen vlogen we naar Christchurch en kwamen daar om 15.00 uur aan. Meteen de autoverhuurder gebeld en de shutllebus was er snel.
We dachten lekker vroeg met de auto, die we gedurende het verblijf hier hebben, naar het hotel te kunnen, maar helaas.
Op onze voucher stond wat we aan de balie moesten laten zien een meenemen. Uiteraard je rijbewijs en ook je creditkaart. Maar wat er NIET p stond, was een translation van je rijbewijs. Dat hebben we geweten, ter plaatse moest die worden gemaakt en dat duurde lang. En kostte het ook nog 52 NZ$. Toen hebben we maar besloten om voor 1 rijbewijs een translation te laten maken.
Wat een onzin trouwens, je hebt een rijbewijs die in de hele wereld geldig is, en nog een paspoort, maar vragen ze hier vanwege de wettelijke regeling, een translation. Uiteindelijk om kwart voor zeven in de avond in het motel aangekomen.

Helaas valt het motel tegen. Het is schoon en alles is er, maar daar is ook alles mee gezegd. Beetje oudbollige inrichting en totaal geen luxe zoals we gewend waren in AustraliŽ en van ons vorig verblijf in Nieuw-Zeeland. We hadden in eerste instantie hetzelfde luxe hotel als de vorige keer geboekt,, maar omdat die geen driespersoon kamers hebben, hadden we een ander hotel uitgezocht di er op internet wel leuk uit ziet.
Maar we laten ons er niet door uit het veld slaan, het is in feite in hoofdzaak om te slapen.

Afgelopen zaterdag in AustraliŽ kregen via e-mail van iemand die we niet kenden een uitnodiging om aanstaande woensdag in hun toernooi mee te spelen in de triples. Hartstikke leuk natuurlijk. En een goede oude bekende van ons, van Nederlandse afkomst, gaat dan met ons mee spelen. We hebben er nu al zin in, voor Jan wordt een set bowls geregeld.

Morgen boodschappen doen en lekker even in de omgeving chillen.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van ons verblijf hier. De komende week kan Saskia al trainen en aanstaande vrijdag halen we Guurtje vanaf het vliegveld op en zijn we met 'n drieŽn.
We gaan er natuurlijk een leuke tijd van maken.
En vanaf Maandag gaan we weer alle wedstrijdverslagen hier op de site plaatsen.

De groeten van Jan en Saskia vanuit Christchurch, Nieuw-Zeeland.

.

Almere Bowls Club > Nieuws > Aankomst in Nieuw-Zeeland

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.