Laatste dag in AustraliŽ

Zaterdag 19 november om 23:15 uur

Redactie

nieuws

We zijn gistermiddag na de play-off van Frank uitgenodigd door Tony Brown en zijn vriendin. We gingen naar een wildlife sanctury , ongeveer een uur rijden vanaf het hotel.
Een schitterende park met veel bijzondere vogels, kangeroos uiteraard, krokodillen en slangen en nog veel meer. Het was dus een erg ontspannende middag.

Vandaag is de laatste dag in Nieuw-Zeeland. Vanochtend gaan we kijken naar de ladies final (AustraliŽ wint van Brunei) en vanmiddag naar de mans final(AustraliŽ wint van Wales). Dat worden zeker spannende en mooie wedstrijden.
Vanavond om 18.00 uur is de farewell party met een drankje en een diner.

Na de party snel naar bed want we moeten al om 2.30 opstaan. Omdat er teams heel vroeg vliegen, moeten we met de eerste bus mee en die gaat om 3.30 in de nacht vanaf het hotel. De tweede bus komt voor ons te laat aan op de luchthaven van Brisbane. We zijn dan al om 4.45 op het vliegveld terwijl we pas om 8.30 vliegen.

We hebben hier samen met Frank een leuke tijd gehad en hopen ook in Nieuw-Zeeland een leuke tijd te kunnen doorbrengen.

Ik wil iedereen, en met name ook onze Belgische vrienden bedanken voor de leuke en positieve reacties over de stukjes die ik hier heb geschreven.

Tot later vanuit Nieuw-Zeeland.

Jan Reinders

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/internationaal/2016/Ch-of-Ch/fotos/DSC01100-1

Almere Bowls Club > Nieuws > Laatste dag in AustraliŽ

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.