Drie wedstrijden met de volle winst vandaag

Woensdag 16 november om 05:01 uur

Redactie

nieuws

Speeldag -3……………Speelschema

Vandaag 3 wedstrijden, Saskia twee en Frank één wedstrijd en een extra bye

Saskia tegen Cook Islands
De eerste wedstrijd van Saskia was tegen Cook Islands. De baan was heel moeilijk. Aan de ene kant moest zelfs haar dreamlines ongelofelijk breed worden gespeeld..De andere kant was erg narrow waarbij de lijn erg moeilijk is. Ze begon een voorsprong op te bouwen naar 4-1, maar daarna kwam Cooky terug tot 4-4. Na een 5-4 voor Saskia werd het in het achtste end 5-5. Een spannende laatste end dus. Door bij de stand van 5-5 toch de moeilijke lijn te kiezen scoorde ze met haar eerste bowl en pakte de eerste set.
In de tweede set verliep het beter. In het vierde end was de stand 6-0. Na een 6-1, 8-1, 11-1, 11-3 werd het uiteindelijk 13-3 voor Saskia. Een welverdiende overwinning.

Frank tegen Zuid-Afrika
Na de bye moest Frank zijn enige wedstrijd om 13.00 uur spelen tegen Zuid-Afrika.
Frank ging ongelofelijk als een speer. 1-0, 1-1, 1-2, 5-2, 7-2, 8-2 en in het achtste end was de stand 13-2 voor Frank. Hij pakte de eerste set met een stand van 14-2

In de tweede set ging het moeizamer, de Zuid-Afrikaan kwam beter in zijn spel. Na een 2-0 voorsprong voor Frank kwam de Zuid-Afrikaan terug en bouwde een voorsprong op van 2-5 in het zesde end. Echter Frank wist op een knapper manier twee te scoren en kwam op 4-5 in het zevende end. Het achtste end was wederom sterk van Frank en scoorde weer twee en kwam daarmee op een 6-5 voorsprong. Een spannende laatste end waarin Frank 2 scoorde en hiermee de overwnning binnehaalde. Een geweldige wedstrijd van Frank.Zijn beste wedstrijd tot nu toe.

Saskia tegen Turkije
Het blijft altijd oppassen met de wedstrijden tegen Turkije. De laatste jaren heeft Turkije zich heel sterk ontwikkeld bij de internationale toernooien. Bij de atlantic Championship hebben de dames fours van Turkije zich geplaatst voor de WK. Maar deze Turkse dame is nog niet erg stabiel in haar spel en kwam duidelijk te kort tegen Saskia.
Saskia bleef echter wel vanaf het begin geconcentreerd spelen en liep snel uit naar een voorsprong van 8-1 in het vijfde end.De Turkse scoorde nog drie shots tot de eindstand van de eerste set van 13-4 voor Saskia.
In de tweede set was het in het zevende end 12-2 voor Saskia en ze won de tweede set met 12-5.

100% winst vandaag en daar zijn we natuurlijk hel tevreden over. Met name de overwinning van Frank op Zuid-Afrika was geweldig.

.

Almere Bowls Club > Nieuws > Drie wedstrijden met de volle winst vandaag

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.