Eerste verslag vanuit Helensvale AustraliŽ

Maandag 7 november om 08:53 uur

Redactie

nieuws

Op 5 november zijn Jan en Saskia aangekomen in het hotel in Helensvale AustraliŽ. Een leuk hotel met zwembad. Het was de eerste dag erg warm, overdag 33 en in de avond 27 graden. Airco was echt nodig. De vlucht ging erg goed. Door een tactische stoelreservering konden we tijdens de 12 uur durende vlucht naar Singapore liggen. Ook in de tweede vlucht van Singapore naar Brisbane was er een rij stoelen vrij waardoor we ook konden liggen. We waren eigenlijk wel fit aangekomen. Echter de tweede dag hadden we veel last van de jetlag.
In de middag zijn we naar de bowlsclub gegaan om te kijken waar het is en hoe het er uit ziet. Een enorme drukte want er was een toernooi gaande.
Een groot complex met drie greens. En natuulijk ook een clubruimte met heel veel gokkasten, zoals de meetse grote clubs in AustraliŽ.. Daarvan kan de bowlsclub worden gefinancierd. Het schijnt dat ze 20.000 leden hebben, Niet allemaal bowls spelers maar ook andere leden waaronder veel gokkers.In de avond was het iets minder warm gelukkig..
Vandaag is het 7 november en zijn we een dag naar de Tamborine Mountain geweest. Ontzettend leuk met een skywalk door een regenwoud. Terug in hotel nog even gezwommen.

Toen ging de telefoon, handig hoor vrij bellen via facebook: Dat was Frank de Vries, hij was inmiddels ook aangekomen en had zijn hotel gevonden. We hebben voor morgenochtend afgesproken bij de bowlsclub. Als er een baan vrij is kunnen we gaan trainen.

Dit was het eerste bericht. Zaterdag de huurauto terugbrengen en vanaf zondag is de eerste officiŽle trainingsdag.

Almere Bowls Club > Nieuws > Eerste verslag vanuit Helensvale AustraliŽ

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.