Saskia Schaft en Frank de Vries winnen nk-singles outdoor

Zaterdag 8 augustus om 14:28 uur

Redactie

NK outdoor, singles

Vandaag werden de finales gespeeld van het NK-singles outdoor in Haarlem. Van ABC waren Saskia Schaft, Annie van Belzen en Wim van Belzen door naar de finales.
Bij de dames werd het een klassieke finale tussen Saskia Schaft en Guurtje Copier Saskia Schaft begon beide sets voortvaerend en wist in beide sets steeds haar voorsprong te behouden. Ze veroverde hiermee haar zesde outdoor singles landstitel.
In de eerste wedstrijd tegen Betty Schiltman redde Saskia Schaft in het spannende derde end van de tiebreak de wedstrijd door met haar laatste bowl de shotbowl van Betty weg te spelen. In de halv finale won ze in twee straight sets van Elly Dolielager.

Bij de heren was de finale tussen Andy Docter en Frank de Vries. In een zeer spannende finale die steeds op en neer ging werd in de het derde end van de tiebreak de jack opzij gespeeld en van de laatste bowl van Frank de Vries konden de scheidsrechters niet bepalen of de bowl in of uit was. Tenslotte is besloten in overleg met de spelers dat deze end overgespeeld werd. Frank de Vries pakte het laatste end en veroverde de landstitel bij de heren.

Wim van Belzen van ABC pakte de zesde plaats en Annie van Belzen de achtste.

Helaas zijn er geen uitslagen van de wedstrijden bekend.

Eindstand

(Mocht je niet de eindstand in beeld krijgen, druk dan op het ronde pijltje bovenin je browser om je pagina te verversen. je kunt standaard instellen dat bij elke bezoek aan een pagina, het steeds ververst wordt.)

foto's winnaars

Download hier de foto's van de voorrondes van Jan Kraker

Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia Schaft en Frank de Vries winnen nk-singles outdoor

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.