Zeer geslaagd jubileumdag ABC

Zaterdag 5 november om 23:10 uur

Jan Reinders

bestuur

Maar liefst 55 leden waren aanwezig op de 12,5 jarige jubileumdag. Op vrijdagmiddag werd de hal leuk aangekleed en het zag er erg gezellig uit. Vele vrijwilligers hebben hard gewerkt om er een gezellige boel van te maken. Er werden drie partijtjes gespeeld van 30 minuten. Indeling werd gedaan op kleur. Dat betekent dat iedereen een keer lead, second en skip speelde.
Tussen de wedstrijden door waren er lekkere hapjes, verzorgd door Lenneke en Kees.
Na alle partijen werd het restaurant uitgebreid op de green. Het werd nog gezelliger gemaakt. Onder luid applaus kwam Kees, die de hele dag thuis heeft gezwoegd, binnen met alle door hem gemaakt koud buffet. Het zag er werkelijk grandioos uit en het belangrijkste: het smaakte allemaal verrukkelijk. Van allerlei soorten salades, diverse soorten vis etc.
Iedereen was na afloop vol lof over de zeer geslaagde jubileumdag. Alle leden werden verrast met een petje met opdruk Almere Bowls Club en een speldje met het logo van ABC.
Dit viel zeer in de smaak bij de leden. Na een dankwoord aan alle vrijwilligers en met name Kees, die een bloemstuk mocht ontvangen omdat hij de hele dag afwezig was om thuis alle hapjes en het koud buffet voor te bereiden, maar in de voorbereiding natuurlijk ondersteund door Lenneke, werd de voorzitter ook in het zonnetje gezet. De woorden vol lof aan de voorzitter ging hem niet in zijn koude kleren zitten. Al met al een geslaagde dag. Hier zijn alvast de eerste fotos te zien in het fotoalbum.

Op de foto is duidelijk de vrolijkheid te zien van iedereen die aanwezig was.
[geen plaatje]
Helaas ontbreken er een paar leden die inmiddels, v??r de foto werd genomen, weg moesten. Bovendien waren Miep en thea ziek die er daarom ook niet bij konden zijn.
Tot onze spijt was tijdens de opnamen van vandaag, de lens vervuild zoals goed te zien is, links op de groepsfoto.

Almere Bowls Club > Nieuws > Zeer geslaagd jubileumdag ABC

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.