Saskia Schaft verovert de landstitel singles indoor

Vrijdag 14 november om 17:22 uur

Redactie

NK indoor, singles, schema

Finalewedstrijd
Het is meteen een spektakel met ontzettend goed spel.
Esther begint met erg goed spel tegen Saskia. In het vijfde end is de stand 6-1 voor Esther. Esther ging met een 8-5 voorsprong het laatste end in en won de tweede set.
Na een korte time out (Saskia was uit haar broek gescheurd) begon de tweede set.
Een hele spannende tweede set. Saskia begon voortvarend, maar Esther zette weer een spurt in. De tweede set ging uiteindelijk naar Saskia. Een tiebreak dus.
Met een geweldige laatste bowl, waarbij Esther met driei shots op de jack lag, scoorde Saskia en pakte het eerste end in de tiebreak. Saskia pakte ook de tweede set en veroverde hiermee de titel.
De ABC-ers maakten er werkelijk spannende een topwedstrijd van.
Norma Duin veroverde de 3e plaats. [FOTO'S-zie onder]

Helaas hebben Paul v.d. Vliet en Kees van Beusekom de finale niet gehaald, evenals Willem Lodewijkx en Jan Reinders, die zaterdag de voorronde speelden.

In de tweede wedstrijd lag Esther met drie shots in het laatste end van de tweede set na haar eerste set gewonnen te hebben. Met de laatste bowl van Mariska Nagtzaam, scoorde en zo moest er een tiebreak worden gespeeld. Ook nu scoorde Mariska en stond het 0-1 in de tiebreak. Het tweede end ging naar Esther. In het derde end wist Esther de wedstrijd te winnen en staat in de finale.

Saskia won haar eerste set en in de tweede set stond ze met 7-2 voor. Door een mooie inhaalrace van Norma Duin moest er een tiebreak worden gespeeld. Het eerste en het tweede end werd door Saskia gewonnen. Dat wordt een ABC Finale


Zowel Esther de Groot Als ook Saskia Schaft hebben de eerste wedstrijd gewonnen en gaan door plaats ťťn tot en met vier. ABC heeft dus al twee dames bij de beste vier.

Vandaag, zondag 16 november worden de voorrondes dag-2 en de finales van de dames van het NK-singles gespeeld.De finales van de heren is op 23 november.
Kees van Beusekom en aul v.d. Vliet zijn van ABC van de partij.
Van ABC Zijn bij de dames Saskia Schaft op de eerste en Esther de Groot op de 2e plaats geŽindigd in de voorronde. Zij spelen vandaag de finales.


Klik op onderstaande link voor de uitslagen
Uitslagen

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2014/indoor/singles/CIMG3649aplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2014/indoor/singles/CIMG3650aplaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/nk/2014/indoor/singles/CIMG3651a


Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia Schaft verovert de landstitel singles indoor

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.