Zeer geslaagde Bowls promotie in Emmeloord

Dinsdag 16 september om 11:43 uur

Redactie

nieuws

Via de NIOBB kwam er een verzoek bij het bestuur van ABC van de organisatoren van Flevo vitaal beurs 50+, om op 11 september in Emmeloord bowls te promoten. Men wil bekijken of er in Emmeloord interesse is voor de sport bowls. Het bestuur heeft hierop positief gereageerd en gezamenlijk trokken Kees van Beusekom, Paul van der Vliet en Robert Hoesman op 11 september naar Emmeloord met folders, reclamemateriaal, filmmateriaal, bowlsmaterialen etc.
Helaas was de toegezegde kraam niet aanwezig maar dit werd door de ABC-ers snel opgelost.
Wel was het grote scherm aanwezig waardoor aan het publiek visueel kon kennis maken met bowls. Helaas werkte de eerste bowls instructie film van de NIOBB niet, maar de meegebrachte ABC promotiefilm kon wel worden getoond.

Er is aardig wat aanloop geweest en interesse getoond om iets van onze sport te weten te komen. Mevrouw Carla bakker van de ANBO was zeer behulpzaam met het verspreiden van de folders door de hele tent. Met het resultaat dat ze een heleboel mensen gaat benaderen om naar Almere te komen om een clinic van onze kant te komen bezoeken. ABC zal zeker proberen een clinic te regelen indien de belangstelling vanuit Emmeloord aanwezig is. ABC-ers werden goed ontvangen door de organisator Jennifer Batteram en voor de nodige eten en drinken gezorgd.

Robert , Paul en Kees waren goed in vorm en hebben de bezoekers goed van informatie voorzien en hebben geprobeerd Almere op de kaart te zetten in Emmeloord,
Een zeer geslaagde promotie dag voor de bowlssport.

Foto's bowls promotie Emmeloord

plaatje: ://www.almerebowlsclub.nl/download/fotos/promotie-emmeloord/IMG_0233

Almere Bowls Club > Nieuws > Zeer geslaagde Bowls promotie in Emmeloord

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.