Bowls kasteel Middachten

Zondag 25 mei om 21:16 uur

Redactie

nieuws

Vandaag waren de leden met hun partners van de werkgroep Topsport op uitnodiging van de voorzitter van de NIOBB, Jan Lenselink, aanwezig op kasteel Middachten, waar de eigenaar een bowlsgreen in ere heeft hersteld. Ooit, in het verre verleden, was er een bowlsgreen aanwezig. er waren leden van Laag-Keppel aan het spelen, inclusief Jan Lenselink.
De werkgroepleden+aanhang hebben op de green een balletje proberen te rollen. Ze waren gekleed in de oranje/wit NIOBB kledij.
Het werd een zeer zware dag voor de spelers. De green was geen green zoals diverse spelers gewend zijn in het buitenland. Het was "hollands" gras dat niet kort genoeg was en de green is ook niet vlak.
Een zware green waarop alleen recreatief gespeeld kan worden.

Maar wel een green in een schitterende omgeving en entourage bij het kasteel dat oorspronkelijk in de 12e eeuw werd gebouwd.
Het was een erg gezellige en mooie dag waar we met veel plezier hebben vertoefd en dat onder de toeziende ogen van enkele fans. Michel en echtgenote, alsook andere bekenden die even lamgskwamen op deze mooie zonnige dag in Steeg.

Foto's

Almere Bowls Club > Nieuws > Bowls kasteel Middachten

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.