MAX Maakt Mogelijk maakt opnames bij de Almere Bowls Club

Dinsdag 2 juli om 18:40 uur

Redactie

nieuws

Hedenmiddag was het dan zover, Jan Slagter met zijn ploeg heeft opnames gemaakt bij de Almere Bowls Club voor het programma MAX Maakt Mogelijk.
De zoon van Cees van Santen uit Zoetermeer had zijn vader (80 jaar) aangemeld met de wens om tegen Nederlandse bowlskampioenen te spelen. Hij is een fervente koersbalspeler met veel bekers in de prijzenkast.
De Almere Bowls Club bood hem die mogelijkheid en huurde daarvoor vanmiddag de sporthal af om hem te ontvangen. Zijn directe tegenspeler was Saskia Schaft, die samen met Esther de Groot speelde en hij nam het op tegen de dames, samen met Wim van Belzen.
In overleg met de producent is tot deze opstelling gekomen. Op de andere twee matten werd ook een pairswedstrijd gespeeld. Naast de opnames van het spel werden er ook interviews gehouden met Esther, Wim, Saskia en Jan.
De heer van Santen had er zichtbaar veel plezier in en ook wij hebben met plezier hieraan meegewerkt, waarbij bowls en onze vereniging hopelijk goed in beeld is gebracht. We hebben er in ieder geval veel aan gedaan om dat te realiseren.
[geen plaatje]
Tot slot hebben we de heer van Santen nog een mooie bowlsspeler (trofee) overhandigd namens de club. Daar was hij ontzettend blij mee. Nu maar afwachten wat er uitgezonden wordt. Vanaf oktober beginnen de uitzendingen weer, maar wanneer deze opnames worden uitgezonden, wordt later pas duidelijk.

Foto's opname Max Maakt Mogelijk

Almere Bowls Club > Nieuws > MAX Maakt Mogelijk maakt opnames bij de Almere Bowls Club

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.