Saskia Schaft, Cor Scheick en Jan Reinders Nederlands kampioen

Zondag 26 mei om 18:41 uur

Redactie

NK outdoor, triples, uitslag

Vandaag werden de finalewedstrijden gespeeld van het NK triples outdoor. John Ros, Willem Lodewijkx en het ABC team Saskia Schaft, Cor Scheick en Jan Reinders gingen vandaag voor de hoogste eer.
Willem en John moesten het meteen tegen elkaar opnemen met hun team en het team van Willem pakte de winst. Zij gingen verder voor plaats 1 t/m 4. Saskia Cor en Jan wonnen ook hun eerste wedstrijd. Het team van Willem en John verloren hun tweede wedstrijd. Saskia, Cor en Jan wonnen ook hun tweede wedstrijd tegen ab Aaldertz, Maus van Tol en Ineke Nagtegaal, waardoor zij in de finale stonden tegen het team van Ons Kinnehim bestaande uit Elly, Sander en Jan Dolieslager.
De laatste wedstrijd van Willem werd gewonnen en hij behaalde samen met Andy Docter en Guurtje Copier een mooie derde plaats. Het team van John wonnen eveneens hun laatste wedstrijd en behaalde de zevende plaats.

Het werd een spannende finalewedstrijd die vrij lang gelijk op ging. Vanaf de achtste end liep het team van ABC iets uit, maar het bleef spannend. Na de voorlaatste end was het 12-8 voor ABC. In de laatste end werd het nog erg spannend omdat Kinnehim met 4 shots lag, maar de skip van ABC plaatste nog twee bowls in de head, waar de skip van Kinnehim niet meer bij kon komen met de laatste bowl. Het kampioenschap voor Saskia, Cor en Jan was op een fraaie manier een feit.

Eindstand NK-triples-outdoor

Foto's

Stukje dichtbij.nl

Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia Schaft, Cor Scheick en Jan Reinders Nederlands kampioen

v.2.110701 © 2004 - 2021 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.