Barbeque en mini crownbowls

Zaterdag 18 augustus om 23:40 uur

Redactie

nieuws

Zaterdagavond was de tuin van Jan en Saskia het toneel van de Barbeque dat het bestuur had georganiseerd. Een sfeervol ingerichte tuin met een Mini crownbowlsbaan. Het weer werkte erg mee om er een geslaagde barbeque van te maken, alhoewel er wel maatregelen genomen moesten worden om de hete zon wat te temperen. De geplande spreiding in de tuin moest noodgedwongen worden teruggebracht tot een knus en gezellig samenzijn in de lounge, waar de parasol en extra maartregelen er voor zorgden dat het niet te heet was.
Het bestuur heeft het eten en de dranken geregeld en natuurlijk was Kees de Kok voor vanavond. Om er een beetje een bowlssfeer van te maken, hadden Jan en Saskia een mini crownbowlsbaan gelegd waar dan ook op gespeeld werd, met natuurlijk de nodige hilariteit. De gebruikelijke glooiÔngen bij crownbowls waren hier wel erg heuvelachtig. Maar het ging natuurlijk om de pret. Tot in de latere uurtjes bleef het erg gezellig.
Ook werden onze kampioenen, Saskia (NK-singles) en Willem, (NK-triples), in de bloemetjes gezet. De voorzitter toonde het definitieve ontwerp en foto van de flyers en alle aanwezigen ontvingen een grootformaat foto van de groep in de nieuwe outfit.
De grote foto die in de tuin hing, wordt zo mogelijk in de sporthal opgehangen.
Tevens maakte Jan bekend dat Almere Bowls Club nu zijn eigen facebook pagina heeft.
Al met al een zeer geslaagd barbeque feestje.

foto's

[geen plaatje]
Crownbowls op de minibaan in de tuin van Jan en Saskia!

Almere Bowls Club > Nieuws > Barbeque en mini crownbowls

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.