Saskia, Cor en Jan winnen dag 2 Gooi&Eemlandtoernooi[update]

Zondag 26 februari om 16:42 uur

Redactie

nieuws, triples

Gisteren en vandaag werd het Gooi en Eemlandtoernooi gespeeld. Namens ABC speelden gisteren Annie Wim en Paul en ze veroverden door twee overwinningen en een gelijk spel, de tweede plaats van de zaterdag. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 22-1, de tweede werd 6-6 gelijk en hun laatste wedstrijd werd 14-5. Een mooi resultaat met veel shots. Eerste werd het team van Hans Morgenland.

Op de tweede dag speelden Saskia, Cor en Jan, Ze hadden zich op een zware dag ingesteld, ze moesten tegen Jan, Thea en miep, en daarna tegen Ap, Maus en Ineke. Tegen Thea en Miep ging het aanvankelijk gelijk op, maar Saskia Cor en Jan wisten toch de overwinning binnen te slepen met de eindstand van 13-9. Tegen Ap, Ineke en Maus ging het heel goed. Een Mooie overwinning van 13-3. De laatste wedstrijd ging aanvankelijk nog moeilijk, maar werd toch nog gewonnen met 14-4. Ze waren afhankelijk van de wedstrijden in de laatste ronde. De concurrenten behaalden te weinig shots om Saskia, Cor en Jan te bedreigen. Die werden dan ook winnaar van de dag. Tweede werden de familie Dolieslager, ook met zes punten.
Van het gehele toernooi werd het team van ABC winnaar met 6 wedstrijden en 24 shots. De winnaar van zaterdag behaalde 6 punten en 10 shots. Via onderstaand link kun je de eindstanden van beide speeldagen bekijken.

Eindstanden Gooi&Eemlandtoernooi

foto's

Almere Bowls Club > Nieuws > Saskia, Cor en Jan winnen dag 2 Gooi&Eemlandtoernooi[update]

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.