Bowls bij Paul de Leeuw

Vrijdag 12 november om 00:21 uur

Redactie

nieuws

Op uitnodiging van Paul de Leeuw waren Saskia en Jan door het NIOBB bestuur gevraagd om medewerking te verlenen aan het onderwerp bowls tijdens de uitzending van Paul de Leeuw. Filemon, de secudant van Paul is gefascineerd door bowls.
Vooraf is ons het hemd van het lijf gevraagd over van alles en nog wat over bowls, echter de uitzending ging op een typische Paul manier. De vooraf op verzoek van de productie, door Guurtje geregelde schoenen en broeken en ook onze clubshirts, zijn niet gebruikt door Paul en Filemon. Vooraf waren andere onderwerpen aangekondigd o.a. de situatie van de bowlshal, over Nederlandse vertegenwoordiging bij internationale wedstrijden etc. Dat kwam er jammer genoeg niet van. Ook de inhoud van de gesprekken waren totaal anders dan verwacht en zoals was voorbereid.
Een leuk groepje leden waren aanwezig om Saskia en Jan te ondersteunen. Na uitzending hebben we meteen diverse leuke reacties gehad.
Toch hadden we liever de mogelijkheid gehad om onze sport meer te presenteren zoals we hadden gewild.

Heb je de uitzending gemist? Via uitzendinggemist en madiwodo.nl op internet kun je het alsnog bekijken. Filemon begint over bowls na ongeveer 28 minuten.

uitzending


Almere Bowls Club > Nieuws > Bowls bij Paul de Leeuw

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.