WIBC- Wales

Zaterdag 1 april om 17:52 uur

Redactie

nieuws

Van 11 tot en met 14 april organiseert de World Indoor Bowls Council de jaarlijkse WIBC kampioenschap. Aan dit kampioenschap mogen de Nederlandse winnaars van het indoor singles van 2016 meedoen. Dat zijn de ABC-ers Maus van Tol en Saskia Schaft. Omdat er een tweede team mag worden uitgezonden gaan ook Michel Weerdenburg en Caroline de Graaff van BCO mee. Caroline kreeg de kans omdat Esther de Groot van ABC zich heeft afgemeld voor dit toernooi. We wensen beide teams uiteraard heel veel succes.
Saskia Schaft en Jan Reinders gaan er vooraf een weekje aan vast plakken om heel Zuid-Engeland, tot in Cornwall te bezoeken, om vervolgens naar Wales te trekken. Michel en zijn vrouw plakken er een achteraf een weekje aan vast om het mooie Wales te bezoeken.
Maus en Caroline Gaan via de lucht en komen twee dagen voor het toernooi aan om ook nog extra te kunnen trainen, samen met Saskia en vanaf de maandag ook met Michel.

De teams hebben zich één keer met een training in Almere voor kunnen bereiden. De sfeer zat er meteen goed in en we hebben alle vertrouwen dat dit in Wales ook zo zal zijn.

We zullen natuurlijk proberen de uitslagen op deze website te plaatsen. Je kunt het schema en de indeling alvast bekijken via de link "actuele links" links op de indexpagina, of je klikt op onderstaande link.

Speelschema WIBC


Almere Bowls Club > Nieuws > WIBC- Wales

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.