Uniek sporten BOCCE - special Olympics UPDATE filmopname

Zondag 3 juli om 19:59 uur

Redactie

nieuws

Dit weekend werden de nationale spelen georganiseerd, genoemd de special Olympics. een spelen voor gehandicapten en mensen met een beperking. 18 sporten werden er gespeeld. in Groesbeek werd BOCCE gespeeld.
Vorig jaar werd op de ALV van de NIOBB een oproep gedaan van een medewerker van Unieke sporten aan de aanwezigen om al scheidrechter bij BOCCE te fungeren. Hiervoor hebben zich diverse bowlsspelers aangemeld.

Een dag voor het toernooi kregen de vrijwilligers een korte cursus over het spel BOCCE en over de spelregels van BOCCE. Alle vrijwilligers zijn geslaagd als scheidsrechter.
Opname omroep Gelderland
Van de Almere Bowls Club hebben Kees en Lenneke van Beusekom de cursus gedaan en als scheidsrechter deelgenomen aan dit toernooi. Naast leden van ABC hebben ook Frans Roberts, Will Prins, Caroline de Graaff, Jan Boersbroek en Carla en Piet Mantel geholpen om het tot een succes te maken.

Unieke Sporten

plaatje: //www.almerebowlsclub.nl/download/diversen/Bocce/bocce1-plaatje: //www.almerebowlsclub.nl/download/diversen/Bocce/Bocce2

Almere Bowls Club > Nieuws > Uniek sporten BOCCE - special Olympics UPDATE filmopname

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.