Champion Of Champions

Maandag 16 november om 16:42 uur

Redactie

nieuws

In Helensvale in AustraliŽ zijn vandaag de Champion of Champion gestart. Namens Nederland speelt Norma Duin mee bij de dames.
We zullen indien mogelijk hier de informatie geven over de uitslagen van de wedstijden van Norma.
We wensen Norma heel veel succes in AustraliŽ.

Uitslagen en Schema

Dag-4
Een geweldige mooie dag voor Norma. Winst tegen Wales met 10-6/10-4, en winst tegen USA met 4-10, 8-5 en in de tiebreak 5-3. Een knappe prestatie, mede gelet op het verlies van Zuid-Afrika tegen deze twee landen. En natuurlijk een mooie afsluiting van haar toernooi. De laatste ronde is een bye voor Norma, dat betekent dat ze uitgespeeld is. Met nog ťťn ronde te spelen voor de overige teams, staat Norma nu op de 7e plaats in haar poule. Usa kan haar theoretisch nog voorbij gaan, maar dan moet zij wel winnen van de koploper MaleisiŽ..

Dag-3
Altijd een moeilijke en sterke tegenstander, AustraliŽ. Norma verloor met 5-11 en 2-9.
In de tweede wedstrijd moest ze aantreden tegen Fiji. Ook een taaie tegenstander. Se eerste set ging goed en won ze met 9-4. De tweede set ging verloren met 7-10 en helaas verloor ze de tiebreak met 1-2

Dag-2
Vandaag speelde Norma de eerste wedstrijd tegen MaleisiŽ. Uitslag 3-9 en 5-10. De tweede wedstrijd tegen Zimbabwe ging het beter, na een gelijkspel in sets won ze de tiebreak met 5-0. Een mooie overwinning.

Dag-1
De eerste wedstrijd tegen Zuid-Afrika heeft Norma verloren met 11-5 en 8-5.
In haar tweede wedstrijd tegen Japan ging ze in de eerste set voortvarend en pakte de set met 14-2. De tweede set werd verloren met 3-9 en in de tiebreak verloor Norma helaas met 4-0.
[geen plaatje]

Almere Bowls Club > Nieuws > Champion Of Champions

v.2.110701 © 2004 - 2018 Almere Bowls Club - Niets op deze website mag zonder toestemming elders worden gebruikt.